לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Where is my holly macaroni


find my holly macaroni and i'm yours

Avatarכינוי: 

מין: נקבה

ICQ: 220044883 

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2007    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2007

פנינה בארץ הפלאות


 אני ממש, אבל ממש רציתי לטייל ביער השוכן ליד ביתי. ישנו יער ליד "מרכז ביג" ששמה נימצאים כל הרוסים שעושים מנגל עם חזיר, ונרקומנים שמפזרים באנגים מפלאסטיק לאחר השימוש.

אז אני הגעתי ליער ואני נשמתי את אוויר היער הנקי כאין כמותו, בידיעה הקסומה שזהו שיא הבריאות. ולא היא הכוונה לעשן הסיגריות, בתוך ראותי המתחננות לרחמים.

 אני הרגשתי נפלא ואופטימית ורציתי למצוא את העץ שיעמוד לבד ולא יפנה לעץ אחר, העץ היעמוד זקוף ולבד, כי  הוא העץ החזק ביותר! אני רציתי לגעת בו בשתיי ידיי ולהרגיש כיצד הוא חולק איתי את האנרגיה. וברגע שאני שקעתי מעוצמת האנרגיה, גיליתי דלת סתרים. אני פתחתי אותה ואני נפלתי ונפלתי והמשכתי ליפול, כי אין תחתית לבור.

אני התעוררתי  וגיליתי מקום קסום, בו פיות וורודות וזוהרות פיזרו את חלומותייהם במוחי והעלו את חיוך חתול הצ'שייר הנעלה. ובתוך אותו מקום קסום מצאתי משקה סמים מלכותי, או במילים אחרות מצאתי צפרדע רעילה ולקקתי אותה ללא בושה וניכנסה לסטלה. ומרוב הסטלה, בכיתי כל כך חזק והרבה עד שאני ששחיתי ושרפתי קלוריות בנהר הדמעות של עצמי.

אני נשחפתי לקניון פלאים ששמו הוא "דיזינגוף סנטר", בו קניתי כובע שמכיל כספית. לבשתי אותו בלי לדעת שאני מקבלת הרעלה איטית של המוח ומאבדת בהדרגה את שפיותי. ומרוב השיגעון שנכנס בי בגלל הכספית, אני הצטרפתי למסיבת תה שלעולם לא ניגמרת עם פיות אלכוהוליסטיות, טרולים מסוממים ואני.

מרוב הפחד שאיני יכולה לעזוב את מסיבת התה, אני נכנסתי לפאניקה נוראית עד כדי כך שזה יצר מצב של פסיכוזה ושברתי את ספל התה, ועם החתיכה החדה חתכתי וורידים והתעוררתי. גיליתי כי האנרגיה שהייתה בבעלותי התמוגגה ביידיי ונעלמה. אני לא מוצאת את היער הקסום ואני ממש, אבל ממש מצטערת...

כי אני היא מלכה של עצמי שמחליטה על צורת החשיבה שלה, על סביבתה. אם בסוף יתברר שתגובתכם תהיה כמה שאני מצפה, בשבילי ראשכם יהיה ערוף ונשמתכם התעופפה הרחק הרחק מליבי.

Speak roughly to your little boy
and beat him when he sneezes
he only does it to annoy
because he knows it teases.
I speak severely to my boy
I beat him when he sneezes
for he can thoroughly enjoy
the pepper when he pleases

 

אירית, את מלך! תודה! ותודה שיקסע!

נכתב על ידי , 7/12/2007 16:23  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של shoosha ב-17/12/2007 15:50



5,454
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , אהבה למוזיקה , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לד"ר פנינה חניבעל אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ד"ר פנינה חניבעל ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)