כרגע אני אצל סבתא שלי, עושים אסאדו (בשר על האש ארגנטינאי) בגלל שלא מזמן עלתה לארץ משפחה שלנו מארגנטינה אז עושים להם ארוחה בסגנון ארגנטנאי בישראל.. חכם ומקורי. כי אף פעם בחיים שלהם הם לא אכלו אוכל ארגנטינאי.
בכל מקרה, אני ואח שלי באנו כדי להיות בידור לילדה שלו (גרושים. האמא חיה בארגנטינה והאבא פה). היא בת 18 נחמדה, שקטה אבל זה די צפוי.  ולא יודעת עברית, אז אני מתרגלת בפול את הספרדית שלי, כי עם המשפחה שלי פה שיודעת עברית יש מילים בעברית (יש לנו סלנג מיוחד עם מילים בעברית ולהפך בעברית לדוגמא בחיים לא ישמעו אותנו קוראים לגבינה גבינה).
וגילתי שלהיות חסר טקט זה בגנים של המשפחה, אז כבר אי אפשר לאשים אותי בזה.
אחד מאלה מארגנטינה (אני לא זוכרת איך קוראים לאף אחד מהם ולא נעים לי לשאול) אז דיבר על דוד שלי ,ארנן, על זה שלא כדי לשכר את האישה כי אז היא לא שימושית במיטה. אני רגילה שהמשפחה הקרובה של היום יום מדברת ככה. אבל משפחה שזה אולי פעם שניה שאני רואה אותם ומארגנטינה?!?! זה פשוט בגנים. אז לא משנה מה יגידו במשפחה שלנו יש אלל דומיננטי של חוסר טקט(ציטוט ניצן).
XD ממש סיבה לגאווה.
אבל בעקרון ממש נחמד, כבר היה לי את ההזדמנות לעשות ארצות על התחממוץ הגלובלית ועל המצב באירן וכו' (כל מי שמכיר אותי יודע על מה אני אוהבת להתווכח) וזה היה נחמד. גם היה את הוויכוח המתמיד של משפחה מחו"ל שאני אומרת להם שלי זה נראה זכות להיות בצבא ולהם זה נראה מחפיר להיות בצבא. *אני מנסה לשכנע את הזאתי נראה לי בלינדאה להיות בצבא אבל היא לא רוצה כי יש לה חבר והיא גרה בארגנטינה וכו' אז אני מנסה לגרום לה להפרד מהחבר להכיר מישהו פה ולהשאר פה, זה לךא הולם לי ממש טוב. יש מצב שזה קשור לזה שהם 9 חודשים ביחד).
אז זה ערב נחמד דווקא, אני נהנת עד כמה שאני יכולה להנות עם המשפחה שלי..
וניצן את לא תצליחי לגרום לי להתאפר וכו' זה נגד העקרונות שלי XP