לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

תזהרו מהחיים-מתים מזה;]


אומרים שיש עוד הרבה דגים בים......אבל מי לעזאזל יתחתן עם דג?!!?!?

כינוי:  אני..אני..ואני!!

בת: 31





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


6/2007

איזה יוםםם....עעע.....


איזהיום מוזר... מלא ברגשות....

 

תקציר?! רבתי עם החברה כמעט הכי טובה שלי... (שאני איתה כל רגע מכיתה א! מא אני איתה... היא הכי חשובה לי בעולם! לא משנה לי..העולם יתהפך.. אבל אני תמיד אהיה איתה.. גם אם היא תעשה תדבר הכי נורא שרק אפשר-רק שתבינו כמה היא חשובה לי)

חברה שלי (ילת...:P) השלמנו... וגיליתי שהמחנכת שלי (אתייי כפרה אליה!!) יודעת על זה שאני והיא (אילתתת:P) אוהבות את אותו אחד... ואיך לומר... רבנו אליו.... (אבל.. וואחד ריב!) וזה היה מבין (היא אמרה לי ש"חברות טובות לא צריכות לריב על אף בן!!" עע איזה בושות!

עשיתי מבחן משווה חוזר... (כי קיבלתי 60 בראשון.. איזה גאונה אני!)

ומעיפים שלושה ילדים מבצפר שלי... אז מי שיש לי אותו דייט בחופש (כן כן כבר יש דייט) שהוא רוצה לעבור לריאלי שנה הבאה עם יהיה מקום... אז... התפנה מקום! אפילו שלושה!! חח איזה כיף!

 

עכשיו לפוסט הרגילל!

 

שקד.. החברה כמעט הכי טובה שלי בחייםרבה איתי היום.. בגלל שאני נהיתי זונה שרלילה שלא איכפת לה מחברות שלה!! (על זה בפוסט הרבהה) על זה שהישתנתי... בהפסקה דיברנו.... כל ההסקה.. ובכיתי... אחר כך האף שלי היה אדום... והעיניים מבריקות... ולפחות שלושה אנשים שאלו אותי אם בכיתי.....זה היה מביך... ועצובבבב!!!!!!!!!!!!!!!

 

אילת... חברה טובה שלי.... רבנו... על יונתן.... שתינו נלדקנו אליו... ואני כזאת... היתנהגתי כמו... שרלילה!!!אני נמרחת על בנים.... (גם זה יהיה בפוסט הבא...:]) והיום דיברנו.... וגם כמעט בכיתתי.....]=

 

היה יום עוב נוראא!!!

 

סתם כתבתי את זה משעמם..לא היה לי כוח...[=

 

ביי ביי:P

נכתב על ידי אני..אני..ואני!! , 12/6/2007 19:25  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



479
הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאני..אני..ואני!! אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אני..אני..ואני!! ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)