אז כן,לקח לי שנים לכתוב על זה וכולם כבר ראו אותו לפני.
ושמעו את הדיסק לפני....
אבל וואטאבר!
טוב,אז סוג של סירבתי לראות את הקליפ בהתחלה כי כל היום הזה הייתי תחת. והייתי כזה "אני לא אראה אותו מתי שהדבר היחיד שבא לי זה הביתה".אז לא ראיתי.
ואז מתי שהייתי בדרך ראיתי פעם אחת /באיכות נוראית/
ופעמיים בבית באיכות מדהימה.
אז ככה-
הדבר הראשון ששמתי לב אליו ש-וואו,זה ממש לא הסגנון האסאמי של שייני.
כאילו...אני די לא זוכרת אף קליפ שהיה להם. רוב הקליפים שלהם די...לוקחים את עצמם ברצינות? וזה נראה נורא...הומוריסטי (כאילו לא בקטע של "חעחע" יותר בקטע של...חפיף כזה.בניגוד לדוגמא...לוציפר או שרלוק) שזה כאילו...משהו שדי לא ציפיתי אליו.
ומאוד אהבתי א הקטע הזה של ה....מוזרות בקליפ הזה. כאילו הוא כול כולו צבעים והתקפי אפילפסיה!
ואם אני כבר חופרת על הקליפ-אז אתי אמרה שהוא מאוד מזכיר לה את "מבעד למראה" ואני מוכרחה לציין ש...כן! יש משהו אליסה בארץ הפלאות בקליפ הזה.
לפחות קי.
אני ממש יכולה לראות אותו בתור הארנב.
...או החתול.
האמת שאין לי מה לחפור על השיר,חוץ מזה שהוא פאקינג נתקע לי בשכל! שזה שינוי מרענן לוואנשוט שהתנגן לי כבר כמה ימים בראש.
ומינהו שר.
רגע,רגע. אני צריכה להגיד את זה שוב. מינהו. שר. שר. מינהו. מינשירו! אמג,מתי זה קרה? ממתי הוא מקבל ראפ מלא ושורות בשיר?! (תודה לאתי על הניסוח,אני בהלם מידי כדי לעכל את הדבר הזה). וטאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זהו. הוא כזה יפה 3> (אתי:יש לו אודם אדום בעבודה שלי! זה מוזר! ....כן). אוקיי אני מרגישה צורך לחפור על כולם,למרות שהדבר שהכי אהבתי בקליפ הזה את העובדה ש... טאםטאםטאם- מינהו שרררררררררררר!!! אני פשוט לא אתגבר על זה. /מתה/ /קמה לחיים/ קי. מסכנוש שלי,סוג של חזרנו לתקופת הלו שכאילו...אין לבן אדם שורות כמעט אז הוא צריך להמציא אותם (אתי:ריקודים מפגרים! שישימו עליו פוקוס!!).אבל לא נורא,כולנו יודעים כמה הוא מוכשר. מינהו שר. ג'ונגהיון. מה אני אחפור על ג'ונגהיון. הוא מושלם. הוא בלונדיני! אני מאוהבת לו בקול. תעשה לי ילד. ומינהו שר. אוניו. (אתי ברקע:לחגיכדלךשיכעגיףדםגנעכגףדךךעכיחג'חףךלכדיליגשיגכגחדחיכדגלחךגיעהגלסיהמלחביהמןלהגיעהןמגלידעכחבךלחכסצב ....) הוא כל כך חמוד! למה הוא חמוד! הוא צריך להפסיק להיות חמוד ולהתחיל להיות סק...רגע,זה אתי! די,נו הוא אותו דבר. מושלם וכשל כזה! כמו תמיד. ומינהו שר!
הריקוד-אני לא לומדת אותו. אין שום סיכוי בעולם הזה. אני אפילו לא רואה את הגירסת ריקוד כדי שלא יהיה לי מחשבות על ללמוד אותו. אבל זה נראה כל כך טוב! כאילו כל הקטע של המיקרופונים כל כך מדהים,אני סוגדת לטוני לנצח.טוב? טוב. ו...זהו. /חוזרת למצב נורמלי/ אני רק רוצה להגיד שאני ממש אוהבת את הקליפ הזה,ואת השיר. וזה ממש לא קשור לעובדה שזה שייני וממש חיכיתי לקאמבק הזה כמו אוויר לנשימה (למרות שהוא יצא בשבוע ממש לא טוב שבקושי שמתי לב אליו. יופי אסאמ,אחלה תיזמון יש לכם). גם אם זה היה שייך ללהקה אחרת הייתי אוהבת אותו,זה ממש מדהים. אה כן...וזה גם די קשור לעובדה שאני אוהבת את שייני. לא יודעת אם ידעתם את זה. ו..זהו. אני עכשיו אפסיק להיות שוואל כשל ואלך לשמוע את הדיסק.