לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

אישה טיפשה מטבח מיטה


רוסייה עם עצבים של אסיר מרוקאי, כותבת בלוג תוך כדי ניגוב המקלדת מהמרמור שנשפך לה מהאוזניים, מקווה שזה לא מזיק לטכנולוגיה, רק לאנשים. ממורמרת על החיים, על המזג אוויר, על האנשים ועל הכלב של השכנים. מרמור זה מהות החיים. לא?

Avatarכינוי:  האישה

בת: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2011    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

דיווחי סוף השבוע מפי האישה


אני בן אדם רדוד נורא, קחו אותי לאיזה פאב מחוץ לעיר, תשקו אותי במשהו על בסיס טקילה, קחו ממני מאה שקל והנה אני מרוצה עד מעל הראש.

ובמילים אחרות, אחרי חרא שבוע, בא לו סוף שבוע לא רע בכלל, וכרגע אני רק נמצאת בתהיות לגבי השבוע שעומד לבוא.

 

אבל לחשוב יותר מידי זה לא בריא, ולשעמם אתכם למוות בכתיבת שטויות ברצף עושה לי טוב, ואתם במילא תהיו מקסימים תקראו, תגיבו ותעניקו לי סיפוק אגו רציני. אז למה לא לכתוב לכם עוד פוסט משמים מבית היוצר של האישה.

 

יום שישי לא היה ערב מיוחד יותר מידי, מצאתי את עצמי בשטח פתוח, מוקפת בלובשי שחורים וילדת אימו מלחיצה. פיצחתי גרעינים, ראיתי הופעה מאולתרת ושתיתי אלכוהול שחימם לי את הגוף ודפק לי את המוח.

תזכירו לי בפעם הבאה לדאוג שיהיה משהו ראוי לשתיה יחד עם הוודקה, כי בקבוקי השתן האלה שמוכרים בפיצוציות תחת השם ''משקה ממריץ'' עושה לי בחילה.

גם אני יכולה למלא בקבוק בנוזל צהבהב, לשכנע אתכם שזה דופק את הראש יופי וממריץ לכם את הגוף, והנה אתם תמצאו את עצמכם שותים לשוכרה את השתן שלי.

איכס.

 

בשבת נחשפתי לאלכוהול קצת יותר איכותי, חובבת קוקטילים קטנה שכמותי, סחבה ידיד יקר לעיר הגדולה לחפש מקום טוב להעביר בו ערב שקט.

התכנון הזה נדחה הרבה, ואומנם מההתחלה היה לי חשק לקולנוע, ואחר כך למקום נחמד לשבת בו. זה התחיל בהליכה מרובה ברחובות תל אביב בחיפוש אחר פאב טוב, וניגמר בבלום באר היקר שסיפק פיוז'ן סאוור שערב לחיקי, והופעה לא רעה בכלל.

 

אגב- הופעה, אם מישהו מכיר את הלהקה ''שנייה לפני'' אם אני לא טועה, ויכול להפנות אותי לזמרת היקרה בכדי שאוכל להודות לה על שיר טוב של מויז שהיא ביצעה, אשמח מאוד ואסגוד לכם עד סוף חיי.

אבל הסגידה שלי לא שווה יותר משקל תשעים, אז מקסימום אני אקנה לכם גלידה.

בכל מקרה, זה היה ערב לא רע בכלל בסופו של דבר, חבל שהאוטובוסים לא הולכים עד שעות קצת יותר מאוחרות, וצריך לצאת מהבלום באחת עשרה וחצי ולהספיק לאוטובוס של שתיים-עשרה שעוד נוסע דרך ברקן הארורה.

 

אבל מעודדת אותי העובדה שהשבוע יצא לי לבקר במקום עוד פעם, והפעם להיחשף להופעה של ידיד יקר שמופיע עם להקתו שתרים לכולנו את המצב רוח.

 

אז צופה לי שבוע לא רע בכלל.

נקווה שהוא אכן יהיה כזה.

 

שיהיה לכם יום מקסים,

האישה.

נכתב על ידי האישה , 18/11/2007 15:26   בקטגוריות תל אביב, סוף-שבוע  
48 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של האישה ב-25/11/2007 19:45
 



לחץ באוזניים וסרטים כחולים בראש.


בעוד שאביתר בנאי שר על זה שיש לו לחץ באוזניים (וסרטים כחולים בראש...) גם אני מרגישה באיזה לחץ מזופת באזור איברי השמיעה שלי. הלחץ מתבטא בתחושה מוזרה מאוד, אני כמעט ויכולה לדמיין שני גמדים קטנים ומכוערים יושבים לי בתוך האוזן שואפים ונושפים לתוך חלל ראשי.

ה''פוו'' שלהם, מעורר בי תחושה כ''כ מגעילה עד שאני כבר מוכנה לפצוח בדיאלוג עם השניים להסביר להם שלמוח שלי ולאוזניים שלי לא קר בכלל והם לא צריכים אוורור, תודה.

 

מעבר לזה, אני עמוסה בלדחוף פעילויות וכיופים (גי'זס אני מרגישה כמו ילד קטן שצריך קייטנה בחופש הגדול כדי שתעסיק אותו) לתוך פער החופש שנוצר בזמני עקב השביתה שבאה עלינו לטובה.

בחמישי למשל נסעתי למיונים של חייל המודיעין בתל אביב, זה אומנם לא נחשב בחלק הנחמד של הימים האחרונים, אבל בכל זאת משהו שראוי לציון.

נחשפתי להמוני פרחות שחושבות את עצמן גאונות גדולות רק בגלל ששלחו להן זימון אידיוטי ממודיעין, ואני גיחכתי על כולם, ודרשתי סטייליסט צמוד לרוב הגדול שם.

בנוסף גם הצלחתי לפקפק ביחידה (העלק) מובחרת הזאת שנבחנו עליה, עם כאלה פרחות במיונים, מי רוצה להגיע בכלל לחייל הזה.

וחוץ מזה היה שאלות מטומטמות, ומבחנים מייגעים, ושאלון 300 הארור.

 

אחרי השאלון הזה שקלתי להגיש מכתב רשמי לצה''ל שיפרט את המשיכה שלי לאש, את המחשבות האסורות שלי, את הגיחוכים מהבדיחות הפורנוגראפיות ואת המשיכה העזה לאלימות ובפגיעה בגברים, נשים וטף.

לעזאזל, השאלון הזה הוציא אותי מכליי, ובאמת שבהתחלה הם הצליחו להצחיק אותי, אחר כך לעייף אותי, ולבסוף רציתי לעשות בבוחנות מעשים סדיסטיים כעונש שטני על מבחן מרושע שכזה.

אבל אם לדבר לרגע ברצינות,  אני חושבת שבמבחן הזה יצרתי רושם מטופש למידי של בחורה מאושרת יתר על המידה, פרפקציוניסטית ברמות, ובעיקר היפית.

נו, קטה או לא קטה?

 

בכללי תל אביב עשתה לי הלם תרבות באותו היום, והדיחה על הסף את החלום להתגורר שם אי פעם.

בכל פעם שאני מגיעה לשם אני נחשפת לרוב מוחלט של אנשים מוזרים בעליל, זה סוג של נוף קבוע שם, יחד עם הבתים המתקלפים, גורדי השחקים והרעש התמידי.

אבל מעבר לאנשים המוזרים ולא מזיקים,יש אנשים כ''כ מפחידים, ותחנה מרכזית זה ה-מקום להתחכך בהם.

אני חושבת שביום חמישי הייתה הפעם הראשונה בחיי שראיתי נרקומן, וזונה.

ואני מדברת איתכם על אחת שמוכנה לצעוק את מחיריה ועל אחד עם חורים בידיים, מחסור רציני בשיניים והרבה תחינה לשקל- שתיים.

זה גרם לי להבין שבאיזשהו מקום שאני חיה בסביבה כ''כ מגוננת, סביבה שהיא סוג של בועה בועה, עד כדי כך שלראשונה אני נחשפת למראות כאלה בגיל (כמעט) 18.

וזה מפחיד באיזה מקום, כי פתאום דיבורי סמים, אונס, אלימות, זנות, הם לא עוד משהו שמופיע בסרטים ובספרים. זה משהו שנמצא במרחק של שעה נסיעה מהבית שלי.

 

וזה מלחיץ אותי.

אז סוג של מזל טוב? הבועה התחילה להתפרק, אולי הגיעה הזמן לראות שלא הכל טוב ויפה.

ושהבעיות שלי הם כ''כ רחוקות מלהיות כבדות ורציניות.

ואולי טוב שכך.

 

אתמול הייתה מסיבת שטח מפציצה פה בעירנו הקטנה.

היה כ''כ טוב לראות את כולם, להקדיש דקה שתיים לכל אחד ואחת שאני כ''כ אוהבת פה.

וכמו הרבה פעמים לאחרונה, להרגיש שאני סוף סוף שלמה ושייכת למקום כלשהו.

לעיר הזאת, לאנשים האלה, לסביבה הזאת.

 

שלכם, האישה.

 

נכתב על ידי האישה , 13/10/2007 16:28   בקטגוריות תל אביב, צבא  
56 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של האישה ב-23/10/2007 17:00
 



26,912
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , פילוסופיית חיים , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאישה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האישה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)