יואאאא איזה שבוע.. ביום הראשון היה סתם יום חרא.. וביום השני יותר טוב נתנו לנו עבודה שאנחנו צריככים לעשות היסטוריה על עצמי................ איזה מעצבן ועוד 13 ימים היומולדת שלי אני יהיה בת 11 חחחחח יש!!!!!
ולמילה עוד שבוע בדיוק......
והיום היה די נחמד ... סוף סוף הילד החדש בכיתה החליט שהוא רוצה לדבר וקנו לנו טלפון חדש.. כי השחור התקלקל.........
וקונים לי רולרים ליומולדת עד 300 שקל ואם זה יעלה 400 הם יקנו לי ואני יהיה חייבת להם 100 שקל גם ככה אמא חייבת לי 13 שקל... חחחח והחניכות מזה מעצבנות אני רוצה להיות בהפסקות אם החברות שלי ואני לא יכולה כי כל הפסקה נאי צריהכ להיות דבוקה לחניכות שלי מי שעולה לה' בכיתה ו' לא כדי לכם להיות חניכים זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!1
אז יאנה תודה על המוזיקה בבלוג.. .
ראיתם הייסקול מיוזיק כן?
אז זה סרט מהמם.. יהיה הייסקול מיוזיק 2!!!!!
לא יודעת מתי אבל יהיה...חחחח תגיבו ........
יום ראושן
שיחקנו תופסת הבנות על הבנים אז תפסתי ילד אחד ואז הוא התחיל להרביץ לי איזה שונאת אותו ת**** הזה וגם היום היו לנו מכות רצח בכיתה...... חחחחחחחחחח מסכנים אני ממש לא מרחמת עליהם... וקנו לי שעון סטופר חדש כזה בצבע תכלת מהמם........ וקונים לי רולרים בהרצל.... לא יודעת אולי ביום רביעי.... חחחח איזה כיף. אמא ואבא היו אתמול בלילה בכותל.. אבל למה בלילה?!!!!!!!!!!!!!!!