אני רוצה להציע חוק חדש: בכל פעם שמישהו יחנה בחנייה כפולה, בין אם זה כדי להוריד את הבן שלו לבית-הספר, אם זה כי הוא לא מצא חנייה במרחק של פחות מחמישה מטרים מהמקום אליו הוא צריך להגיע, או אם סתם כי לא בזין שלו להיכנס לחנייה, אני אכסח אותו במכות.
לא אכפת לי אם זה יהיה ילד בן 16, סבא בן 97, אישה עם שלושה ילדים ברכב, או ערס גדול ועצבני שכנראה יכול לקרוע אותי במכות, אני עדיין אכסח אותו, גם אם זה הדבר האחרון שאעשה.
אני רוצה גם להציע נספח לחוק זה: אם מישהו יחסום את הנתיב שלי, בין אם זה כי הוא מחכה למישהו שצריך לרדת מביתו, או שהוא מחכה שמישהו יפנה חנייה, או שסתם לא בזין שלו לזוז משם, אני אכסח אותו במכות.
לא אכפת לי אם זה גמד שייתן לי שלוש משאלות אם אעזוב אותו לנפשו, או חבורת מתאבקי סומו שעצרו בזמן שחברם קונה אוכל, או שזו חבורה של דוגמניות של פלייבוי שרק מחכות לי שאעלה לרכב שלהן, אני עדיין אכסח אותן במכות, גם אצטער על זה עד יומי האחרון.
יוצאים מן הכלל לחוק זה: מד"א, משטרה, מכבי-אש - במצב חירום בלבד.
לא יוצאים מהכלל לחוק זה: זק"א - לא משנה מה מצב החירום, המתים לא בורחים לשום מקום.
תודה.
ֲ
אני.