אם איזשהו יום יכול להשתבש בצורה כלשהי, זה יום ראשון.
היום הכי עמוס לי בשבוע.
קודם כל, התחלתי ללמד היום כמורה פרטית. בלתי נסבל, אני לא יודעת אם אני עושה את זה בשביל להרוויח כסף, או בכדיי לשפר את היכולות שלי. וזה גם לא מעניין אותי, התחלתי משהו - אז אני אסיים אותו. (רגע, איפה בכלל הסוף בלהיות מורה פרטית? להתפטר?) הילד שאני מלמדת יכול להבין משהו. אם מסבירים לו עשר פעמים. במקום להמשיך לדבר ולהסביר לו ובכך לבזבז את זמני, החלטתי פשוט לרשום לו הכל במחברת. לילד יש מבחן למחרת, והוא אפילו לא התחיל להתכונן. חוץ מזה, שהוא קורא לצירי מספרים "מכוערים." נו באמת, כאילו שהוא יפה יותר. אבל אם להגיד את האמת, בגילו - גם אני הייתי מתקשה בחומר המזורגג O.O כך ש.., כן, שיהיה.
היה לי גם מבחן במדעים היום, והלך לי בסדר גמור - אבל את זה אני אוכיח אחריי שאראה את הציון שלי, והעתיד שלי במדעים לא נראה מבטיח, בכל אופן.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
קרה לחברה שלי משהו נורא היום, שאני לא רוצה לכתוב עליו כרגע. הגעתי הביתה בהרגשה נוראה, זה היה גרעין הבעיות שלי היום.
אן , נועה ושלו הלכו לקנות לה מתנה, אני נתקעתי בבית בגלל הילד שהייתי צריכה ללמד, והם גם לא שקלו להזמין אותי בגלל הב"ס למשחק שאמור להיות לי היום. דיי נפגעתי כשרק כשהתקשרתי אל אן היא אמרה לי מה מצבה של חברתי היקרה , ולא התקשרה אליי ישר כשידעה. טוב, אני אוכל להכין לה משהו בעצמי (כמו ציור או משהו כזה, אני רוצה להשקיע), הרי - העיקר הכוונה. ואני לא אוכל לנצל את היום בכדיי לקנות לה מתנה, כמו שאמרתי - יש לי ב"ס למשחק על הראש. וזה מאוד מרגיז, זה גורם ליום שלי להראות עמוס.
אבל בכל זאת, הכי חשוב -
ענת,
תרגישי טוב,
ותחלימי במהרה,
ואני אוהבת אותך 3>
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
נבאלס3: