אז עבר לו חנוכה וחזרנו ללימודים שמצד אחד זה נהדר והכל אבל מצד שני עכשיו יתחיל כל הלחץ מכיוון שהחמצנו סמסטר שלם!
אני מקווה שאשרוד זאת בשלום!
דווקא עכשיו כשחזרנו ללימודים התחלתי להיות חולה רק בלי חום שזה מוזר ממש מרגישים שיש חום רק אין. אני מצוננת כמו לא יודעת מה ואני מסיימת ביום לפחות 4 גלילי נייר שלמים. למרות הכל הלכתי אתמול לבי"ס כי היו השיעורים הכי חשובים כמו היסטוריה ותנ"ך שיש לי בזה בגרויות השנה אז אני לא יכולה להרשות לעצמי להפסיד.
ואז הגיע שיעור ספורט והמורה אמרה לנו לרוץ 8 סיבובים ובגלל שלא יכולתי לנשום כמו שצריך אז נפלתי וכמעט התעלפתי והזמינו מוקד למרות שאני בכלל לא רציתי כי זה קורה לי הרבה פעמים שאני מרגישה שאני עומדת להתעלף ולהקיא. כמובן שאף אחד לא שם לב אליי ועשו מה שבראש שלהם אותי רק שאלו אם אני רוצה לשתות שזה כמובן שאלה רטורית כי אחרי שנייה ששאלו דחפו לי תה לידיים ואמרו לי לשתות. כשהגיעו האנשים מהמוקד אחד מהם היה מזה חתיך וגבוה עם עיניים כחולות ושיער שחור כזה. היה דווקא סבבה אחרי זה, עשו לי בדיקה של לחץ דם שזה ממש כאב ביד ולחץ (מן הסתם..).
המורה לספורט הייתה מזה בהיסטריה והתחילה להראות לי תרגילי נשימה שעושים בד"כ לנשים בהריון (מה היא חושבת שאני לא ראיתי סרטים?!) היא התקשרה לאמא שלי ואמרה לה שהיא צריכה לקחת אותי מהר ושנעשה בדיקת מאמץ כי זה ממש דחוף!
מה גם שהוציאו את המחנכת שלי מאמצע שיעור ואני כזה רואה אותה באה מהר אליי ושואלת אם אני בסדר ובלה בלה בלה.
אנשים עשו מזה כ"כ הרבה דראמה שזה מצחיק :)
עכשיו אני יכולה לתמרן את המורה לספורט מוחעחעחעחעחע
נראה לי היא תעשה הכל רק שהמוקד לא יבואו שוב ויצא לה שם של מורה גרועה (מה שהיא באמת..).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
חפרתי מספיק בנושא הקודם.
בחופש הלכתי ללונה פארק שהיה ממש כיף :)
לא עליתי משום מה הפעם על האנקונדה לא יודעת למה.. לא היה כ"כ חשק. פתחו שם עכשיו מתקן חדש של החלקה על הקרח והם לוקחים לזה 70 ש' לשעה! גזלנים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הלכתי גם לסרט מכושפת שהוא סרט מטומטם אבל קורע מצחוק מרוב הטמטום! תקחו את האחיות הקטנות שלכם הן ימותו על זה!
יאללה, חפרתי מספיק להיום הא?
קרדיט
אהבתי את הכפתור :)
someone:)