ק'יי, מסתבר שהבלוג שלי ממש ממש ממש לא מוכן, אבל רוב האנשים המרושעים (דניאל, מארו.) מצאו את הדרך אליו. (סתם, אתם לא מרושעים.)
אז, אם אני אעדכן על הבית ספר שלי זה יהיה.. משעמם. בקשר למפגש, כולם חפרו עליו כבר.. אבל אני מניח שאני אחפור עליו עוד קצת. X.X
הגעתי עם אבא שלי ואחותי לעזריאלי, ואז אבא שלי נטש אותי ואת אחותי למצוא את עזריאלי במקום הגדול הזה. אחרי חיפוש של רבע שעה, מצאנו סוף סוף את עזריאלי ואחותי נדחפה בתור כי היא חיילת. (GG)
ואז עלינו לרחבת המזון, וחיכינו לאבא שלי, ופגשתי שתי חברות שלי מהכיתה. אחרי זה, אבא שלי הגיע וירדנו לג'ויסטיק. בהתחלה ראיתי את מריל ונעמי, ונלחצתי, והתחבאתי מאחורי הקיר. (CHICKEN) אחרי כמה זמן של התלבטויות, אחותי עזבה אותנו ונכנסתי ביניהם. זיהיתי ישר את אלכס, ארנסט ונעמי. האיש שהכי בטחתי בו כרגע היה ארנסט, אז טפחתי לו על הכתף, והוא הסתובב.
'ארנסט?'
הוא- 'מביט למטה'
'ניצן? O_O'
אני- 'מה קורה?'
הוא- 'הכל בסדר'
ואז הוא התחיל להציג אותי לכל שאר האנשים, ובסוף שמעתי קול מאוד מוכר מאחורי, שאומר 'אוניסאמה?'
הסתובבתי וראיתי את מארו המגניבה.
'O_O'
מארו- 'אממ.. היי'
אני- '..'
'מארו!@$)($!@(#)$!)(@#%%#()@$!()$!@()'
'מעיכה רצחנית@#%)(#$@'
ואז הרמתי אותה, ושברתי לה צלעות.
אחרי זה מצאתי את לירון ומעכתי גם אותה. ואז מעכתי שוב את מארו!!
ואז.. הגיע הקטע ה 'מעניין' של המפגש.
משום מה, אלכסנדרה ושאר הבנות חשבו שאני ממש ממש ממש ממש חמוד, כי אני גמד וקטן. אז אלכסנדרה מעכה אותי בערך.. רבע שעה? ואז עוד בת שלא הכרתי, התחילה למעוך אותי. שאלתי אותה מי היא, והיא אמרה לי שהיא וולף. (וולף החמדמדה הזאת) ואז אמרתי לה שאני דרייק, (והיא משום לא הכירה מי זה דרייק, וחשבה שאני מישהו אחר..) ומעכה אותי. בארבעים החמש הדקות הבאות אלכסנדרה וולף (שקוראים לה מריה, ד"א) התעללו בי מינית. (בוהאהאהא.)
אחרי זה, חן הגיעה, ומעכתי לה ת'צורה. פעמיים.
ואז עלינו לגג, בזמן שהשאר הלכו לכנס. מעכתי את מארו ומריה מעכה אותי, ואז השאר עלו לגג. בגג אלכסנדרה התחילה לדחוף לי ניטים לגרון, שזה היה לא ממש נוח. היה קטע שהיא אחזה אותי באחיזת חיבוק שגורמת לי להירדם, ואז אבי בא וספר לי לשלוש, וזה היה מאוד משעשע. X.X
אחרי מלא זמן בגג, שבזמן הזה אלכסנדרה התעללה בי, פגשתי גם את קלר, שהסתברה כממש ממש ממש כוסית. ומעכתי גם אותה. ואז כולם ירדו או לג'ויסטיק ו לבורגראנץ'.. הא, לבורגראנץ'. (שכחתי להזכיר שגם פגשתי את אלונה ואת נויע, ואת שתיהן מעכתי.)
הזמנתי ארוחה בינונית (כי אני שמיין), ואז הלכתי לשולחן של נויע וחברותיה. ואז ישבנו שם די הרבה זמן, כי אכלתי לאט, ובסוף הן עזרו לי, והפכתי לחזיר.
'תופס בהמבורגר!!'
'להפוך לחזיר?!'
הן- 'כן!!'
אני- 'בסדר!@$)('
'בולס את ההמבורגר בצורה חזירית ביותר!!'
זה לא היה מחזה נעים. X.X
אחרי זה הלכנו לג'ויסטיק, והפסדתי לארנסט במשחק הוקי אוויר. וזה לא היה נחמד במיוחד. X.X
ואז מריה חזרה, ואלכסנדרה חזרה להתעלל בי. ואז עלינו שוב לגג, והיינו שם עד בערך.. הסוף. מריה ואלכסנדרה התעללו בי, ומריה כתבה לי על החולצה 'רכוש של וולף'. זה היה מגניב. ובסוף היא ועוד בנות התעללו בארנסט, כי הוא אמר דברים רעים על נשים. ואחת כמעט הרימה אותו לפיילדרייבר, זה היה ממש ממש משעשע.
ושכחתי להזכיר את עומר ואורן, שהם שני אנשים מגניבים במיוחד. אורן ירה עלי גומיות ועומר אמר לי שאני גמד כל הזמן, וזה הציק לי. X.X
בסוף הלכנו לתחנת הרכבת, ואמרתי שלום לכולם, ונסעתי משם.
לסיכום!@$)($!@()$!@$)(!@
א. מפגשים זה הדבר הכי כיף בעולם.
ב. אלכסנדרה יכולה להיות ממש ממש אכזרית. (היא פצעה לי את האצבע!!)
ג. יפית.
ד. ארנסט ממש מגניב.
ה. מריה היא פדופילית.
ו. זארבון ממש מגניב במציאות.
ז. אני ממש ממש גמד. X.X
גאד דאמיט.. אני.. אני לא אוכל לעשות את זה. אני לא אצליח פשוט. אני.. מרים ידיים. אני פורש.
אני פשוט אתקדם הלאה.. כמה שזה קשה. המפ.