לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

עכשיו זה הזמן שלי


עכשיו זה הזמן שלי. בשבילי. גם שלכן, בשבילכן, ואפילו בשבילכם. כל אחד מאיתנו צריך לעצור, ולהחליט מה לעשות עכשיו, בשביל עצמו, ומיד לאחר מכן, גם בשביל הסובבים אותו. באמצע החיים, צריך להבין מה באמת חשוב, מה אפשר לקדם, ממה להנות, ועל מה לוותר.

Avatarכינוי: 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2013    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2013

חו"ל בתוך הארץ - בשבילי


כמו בכל יום ה נסעתי להנחות את הקבוצה של הנערות בבית החם בבאר שבע. אבל הפעם, נסע איתי גם בעלי, ונסענו לא ברכבת אלא במכונית שלנו, וטיילנו לנו בעיר הזו, לאורכה ולרוחבה, בכל קניוניה רחובותיה ומזרקותיה, הכיכרות היפות, העצים והגינון.

 

יש בבאר שבע איזורים עלובים ומסכנים, אך יש בה יופי רב, שכונות, שדרות, כיכרות ומזרקות למכביר. משונה היה לי לראות בכיכר אחת במרכזה של העיר - טנק. ובאחרת - מטוס. לא הייתי יכולה לדמיין כיכרות בעיצוב כזה כאן, בהרצליה. עולם אחר.

 

ואז...הגענו לתחנה בבאר שבע, ובה עומד לו קטר, ומספרו 70414...איזה יופי!

 

הנחיתי את הקבוצה, והיה מוצלח ומעניין, ומשם המשכנו לעיר הרומנטית והמסעירה - אשדוד! שם לקחנו חדר בבית מלון לשני לילות בסופ"ש, לחופו של הים היפה, לאורכה של הטיילת. אף פעם לא טיילתי באשדוד.

 

ביומיים שהיינו בה, התפעלתי מאוד מאוד מאוד. איזו עיר יפה. אילו רחובות רחבים ומלאי ירק וגינון. שדרות רחבות, כיכרות מרשימות, מבני ציבור יפים, ובנייה רבה של בנייני מגורים גבוהים יפים וחדישים. איזו טיילת מרשימה, איזה חוף ים מרהיב, איזורי תעשייה ובילוי. מרשים ביותר!

 

המסעדות, התאורה המרחבים - חו"ל במרחק של 40 דקות מהבית. התפעלתי, שמחתי. צריך לצאת מהבועה שלי בהרצליה, ולראות עולם. ארץ ישראל שלנו. נהדר!

נכתב על ידי , 3/8/2013 22:02  
35 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 40 פלוס , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרותי קוטלר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רותי קוטלר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)