מאוד כיף לי לחזור לעדכן.. את הבלוג ניהלתי בערך שנה וחצי באופן ממש פעיל, ומאז התחיל און-אוף מעצבן כזה.
מי שמנהל בלוג,בעיקר של אופנה ורוצה באמת להציג תכנים איכותיים, יודע עד כמה זה קשה לתחזק את זה במיוחד כשמתלווה לזה סדר יום עמוס. זה לא שהתפנה לי זמן.. אפילו להפך, גם התחלתי שירות לאומי (במקום מקסים ואני מאוד נהנית,בטוח תשמעו על זה בהמשך) ואני גם עובדת, אבל מאוד התגעגעתי אליכם, וחוץ מזה יש לי מלא פוסטים ותמונות שאני רוצה שתראו!
נתחיל עם אחד קייצי במיוחד,
הבגדים הם מאילת,אחותי התאומה קנתה אותם בחופשה שלה וגנבתי לה אותם P: (סתם,היא נתנה לי.. וזה היתרון בתאומות, שאנחנו אותה המידה D: ) , התיק הוא וינטג' והוא התיק הכי הורס שקיים בעיניי!! והשרשרת מהתחנה המרכזית.







ואם שמתם לב לשינוי,אז אחרי שהיה לי קצוות בצבע כחול וורוד, ועוד כמה צבעים בדרך, החלטתי להישאר עם הגוון החום שלי ולצבוע את הקצוות לבלונד ממש בהיר , ואם אתם גם בעניין האומברה, אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה החדשה שלי בוואלה שעלתה היום על טרנד השיער הזה- פה 

מקווה שאהבתם,
נתראה אהובים שלייי
