 סיימנו עם המסעות בצבא, אפשר לחזור לטייל לעת עתה. |
כינוי:
בן: 36 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
מאי 2007
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 5/2007
 שדה אבטיחים - או בעברית - מִקְשָה פתרתי את התעלומה של "מה לעזאזל זרעו בשדות מאחורי הבית?!". במשך זמן רב, זה היה סתם כאלו צמחים מג'אייפים, אבל אתמול שהסתובבתי שם בבוקר, פתאום גיליתי כמה ניצני פרחים צהובים, וכאן אי -אפשר כבר לטעות, כי זה יכול להיות רק אבטיחים!. האמת, זה כנראה מוכיח שהחקלאים של בית עריף כנראה אידיוטים. במשך השנים, כל עוד הם שתלו חיטה, חציר, שעורה... זה היה ניחא, כי לאיזה מן העוברים והשבים כבר יהיה ממש עניין בזה? אבל עכשיו, שהם החליטו לשתול אבטיחים לא ישאר להם כמעט כלום למכור, כי כולם יגנבו להם בלי חשבון. זה לא שהשדות האלו נידחים או באזור מגודר, השביל העפר הראשי שמחבר בין שוהם למושבים עובר בין שם ו... הולך להיות שם לינץ' חסר חשבון. (וזה עוד בלי להזכיר את הנזק של הנמיות שחופרות באבטיחים כאילו אין מחר, אבל לרוב הן נלקחות בחשבון בזמן הזריעה)
בכל מקרה, אחרי שבוע מתיש של חוסר מעש אני הולך לצאת עם החניכים לטיול בכרמל היום ומחר! אבל האושר לא נגמר כאן, כי יש לנו נקודת לינה ונקודת סיום מסלול, ובגלל שלא צריך ללכת צמוד עם מאבטח בכרמל, אנחנו חופשיים לבנות מסלול לעצמנו, כל עוד הוא עובר על סמ"שים (סימוני שבילים). האמת, לא ממש בא לי על הכרמל עכשיו. אז נכון, הוא ממש מותק של הר ואני חולה עליו, אבל בגלל האופי הים תיכוני שלו, יהיה שם פשוט ח-ם ול-ח (תשלובת שטנית!). נו ניחא, אסור לקטר - והעיקר לטייל! ("כי העיקר, הוא בבת-האיכר, ובעיקר שהאיכר אינו בבית" - יחי המשפטים של המורה-מושבניק שלנו לאזרחות ^^ )
זהו, נשאר עוד לארגן את הציוד ולסגור את נושא ההדרכות וההפעלות לטיול (ולא שיש הרבה, גם ככה אני יוצא רק עם שני חניכים - ושניהם היו כבר בטיול יום בכרמל שהיה לנו בתחילת השנה - וגם אז, רק השניים האלה יצאו)
אז שיהיה לכולנו שבת שלום, ו... (נו אתם יודעים כבר ^^) -
נשתמע ~
| |
|