לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

The Heart Of The Blue Eyes Dragon


החיים שלי, משעמם, אופטימי מידי, ממוצע, ריבים, שטויות, סיפורים, חיוכים, חברים, אהבה, בית ספר. כרגיל!

Avatarכינוי:  signer-The heart of the blue eyes dragon

בת: 27





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2011    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

3/2011

~פוסט פתיחה~


"להתסכל לתוך העיניים הקטנות האלה, להיזכר ש כשהייתי בגילו לא היה אף אחד שידאג לי כמו שאני דואג לו, לראות אותו נופל, להושיט לו יד ולראות איך הוא מצליח לקום לבד. לשים לב שעברו כמה שנים, להסתכל כמה הוא גדל, לחייך אליו, אולי ביום מן הימים הוא יהיה גדול כמוני. כשהשנים עוברות אני יכול לשים לב כמה הוא גדל, שהוא מושיט לי יד כשאני נופל, כשעיניו כבר לא קטנות כמו שהיו אז, שהוא כבר יכול להסתדר בלעדיי ואני.....יכול כבר ללכת...............אבל בבקשה, תן לי רק להישאר לצידך...."

מזהים? לא מזהים? כנראה בגלל כל הורוד והכינוי בו הפעם לא הזכרתי אםילו אחד מהשמות הרבים בהם אנשים מכירים אותי.

סיינר כאן ^^ (או שמי הפרטי [בתעודת זהות של אמא ואבא] בסינית "יאו").

ולמה אני פה? אני פה כי כבר נמאס לי לכתוב מהמחשב הזקן שלי, אם אתם תוהים מה השוני, אני כותבת מהמחשב הנייד והשמעקסי שלי D:

blue nike. הל....מה זה אומר?! אה, כן. נייקי כחולות, הנעליים הכחולות-המדהימות-סטייל-ואנס-מייד-אין-ויאטנאם שלי 3>

אז אם אתם לא מכירים אותי (סביר להניח דווקא שכן) אני בת 13 מהמרכז, 1.58 מטר, 50 ק"ג (כן, אני שמנה p:), שיער שחור אימואי (לא על העיניים) צבוע אגב, עין כחולה ועין חצי ירוקה חצי כחולה. 

סגידויות: ג'ק אטלס, יוסיי פודו, אקי איזאיוי (5ds). הי, יין, מיאו (dtb). עוז, אליס, גילברט, ברייק, שרון (פאנדורה הארטס). סאקורה, טומויו (קארדקפטור סאקורה). איצ'יגו, פורין, זאקורו (טוקיו מיו מיו). סול, מאקה, טסובאקי, דט' דה קיד (סול איטר). איה, אקי, טויה (סרס).

וכמובן כמובן כמובן כמובן כמובן שכל דמויות הטאליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*למות*

כןכן גומן על החפירה XD

אני אוטאקואית שבכנסים מחבקת כל דבר שזז (וקוספליירים בפרט). אני חייה במסנג'ר כחלק ממשפחה מדהימה!!!!!!!! 3>

אני ממש אוהבת לכתוב (פחות אוהבת לקרוא [אלא אם זה מאנגה ואז אני לא מורידה את הידיים עד שאני מסיימץ]) ובדרך כלל יש לי סיפורים דיכואניים-מורבידים.

מוסיקה-אלטרנטיב רוק, פופ אמריקאי ורוק רך. אבל כמובן שבמקום הראשון מוזיקה יפנית וקוראנית (ואפילו להקה תאילנדית אחת).

הכיוני שלי-קמליה. זה תירגום השם טסובאקי. פרח הקמליה. תמיד בהתחלה קראתי את זה קמילה כמו פרח שנובל. זאת די הסיבה שהפעם לא בחרתי ביוצאי השם שלי.

אז אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מקוה שתהנו כאן.

ב-3>- סיינר/קמליה/יאו צ'אן ^^

נכתב על ידי signer-The heart of the blue eyes dragon , 25/3/2011 06:50  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




747
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , בלוגי בנות , סיפורים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לsigner-The heart of the blue eyes dragon אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על signer-The heart of the blue eyes dragon ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)