לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הומו.....ודתי


אני לא כותב לתעד - אני כותב כדי לחפש פורקן

Avatarכינוי: 

בן: 37

Skype:  cliffhnager88 

תמונה




קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2019    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2019


אוקי.. אז נניח וזה נרכש ובסוף קיבלנו את התוצאה: הנסיבות,התכונות שלך, האופי שלך, התגובות שלך - הם שגרמו לתוצאה. אם היינו יוצקים את אותם התנאים הסביבתיים לחיו של מישהו אחר/ מעבירים אותו במסלול זהה, לא בהכרח היינו מקבלים את אותה התוצאה. אם כך, התוצאה היא ביטוי שלך. יתרה מזאת - היא אתה.

פחות או יותר זה מה שיאיר ניסה להבהיר לי. זה די זיעזע אותי. הראייה הזאת לא מתייחסת לתוצאה, לא מתייחסת לתהליך, לא מתייחסת לתשומות - היא מתייחסת ישירות למאפייני המשאב. משהו בזה כ"כ חדשני ומרומם. היא מתייחסת לפקטור שכלל לא לקחתי ולא רציתי לקחת בחשבון. משאב ((אני)) שדימיתי אותו לכל יכול, שאפשר לאלף, לסרס , ליישר אותו ע"פ סטנדרטים של ...רק אלוהים יודע, ע"פ תוצאות נוקשות ומכוונות,  משאב שכפיתי עליו להיות משאב אחר (כמו שאילצתי אותו לירוק דם בטכניון) מבלי להתחשב במאפיינים האונתולוגיים שלו, מכונה לx שכעסתי עליה למה היא לא מייצרת y.. כעסתי - שנאתי.  סוג של בלעם המכה את אתנו. הגנריות שיחסתי אליו רק תרמה להשוואות שלי.. ולתסכול המחזורי.

יש משהו בראייה הזאת שקוראת לי להפסיק להיות דו-קוטבי: אני כישות - מול אני כ"הגשמה" - שניהם אני. אני לא שניים - אני אחד.

זה דורש עוד מחשבה, מה זה אומר בפועל, האם זה נכון, היכן הגבול עובר, איך מיישמים... אבל אין ספק שהגעתי סופ-סוף לרגע שחיכיתי לו- שמישהו יצליח לאתגר אותי ולקרוא טיגר, לערער אותי ולקרוא לי לעשות חישוב מחדש.

נכתב על ידי , 22/8/2019 21:49  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



15,282
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 20 פלוס , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לOff spec.::: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Off spec.::: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)