לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


בבלוג שלי תמצאו מתכונים עם מחשבה על הבריאות, מבלי להתפשר על הטעם. כמובן שיהיו גם מתכונים של רגעי שחיתות. לכל המתכונים שלי אוסיף ערכים תזונתיים (בתודה לאתר foodsdictionary), מתוך אמונתי שבתזונה נכונה ובריאה הדבר הראשון הוא להיות מודעים למה שנכנס לפה. תהנו!

כינוי: 

בת: 36

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2012    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2012

מאפינס אומלט



 

המאפינס הזה הוא כמו אומלט אבל בתנור.

המתכון הזה נוצר כתוצאה מהרצון שלי בגיוון!!!! חשבתי לעצמי באילו עוד צורות ניתן להכין חביתה, וזה מה שיצא :)

אני ממש ממליצה לנסות להכין את זה, במיוחד מי שהחביתה הסטנדרטית כבר משעממת אותו...זה באמת מתכון פשוט, בריא וטעים טעים!

 

טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים את הגבינות ומערבבים.

מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים היטב.

מוסיפים את הבצל הסגול, את הפטרוזיליה, את האגוזים ואת התבלינים ומערבבים.

זו התערובת שמתקבלת

מרססים תבנית שקעים או מנג'טים ומעבירים את התערובת.

אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.



בתאבון :)

 

 

מאפינס אומלט

 

חומרים (ל- 8 יחידות):

 4 ביצים

4 כפות קוטג'

100 גרם גבינה צפתית מעודנת 5% של צוריאל (מגורדת)

2 כפות קמח רגיל 

כף קמח מלא

כפית אבקת אפייה

1 בצל סגול קצוץ

פטרוזיליה קצוצה

4 כפות אגוזי מלך קצוצים (40 גרם)

חצי כפית אגוז מוסקט 

חצי כפית מלח

קורט פלפל שחור

תרסיס שמן (לשימון)


אופן ההכנה:

1. טורפים את הביצים בקערה.

2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים (הגבינה הצפתית צריכה להיות מגורדת).

3. מנפים את הקמחים ואת אבקת האפייה לתוך הקערה.

4. מוסיפים את הבצל הקצוץ (בצל סגול), את הפטרוזיליה, את האגוזים (4 כפות אגוזים קצוצים) ואת התבלינים ומערבבים.

5. מרססים תבנית שקעים בספריי שמן, ומעבירים את התערובת לשקעים.

6. אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

7. בתיאבון :)

 

הערה למתכון ללא גלוטן: ניתן להחליף את 3 כפות הקמח ב- 3 כפות של קמח "קונדיטור" / קמח תפוחי אדמה / קמח תמי.

 

 

ערכים תזונתיים למתכון:

 

סימון תזונתי עבור מנה\יחידה
אנרגיה 157 קלוריות
חלבונים 8.2 גרם
פחמימות 8 גרם
שומנים 0.4 גרם
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.

 

לערכים תזונתיים מלאים:


http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2368

 

 

נכתב על ידי , 8/6/2012 09:14   בקטגוריות ביצים, צמחוני  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



7,052
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , בריאות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למור בקר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מור בקר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)