בוקר טוב עולם , מה שלום כולם אני יורד (ת) מהחוטים אני כבר ילד(ה) אמיתי (ת)...
שלוווום לכווולם כאן סיגלית שוטמן כמי שעשתה כברת דרך בתחום והפכה תחביב למקצוע (וזה כבר נושא ל"קטע" בפני עצמו) ומזה זמן נחשפת לבלוגרים של אוכל מכאן ומשם ונוכחתי לדעת שרגע גם לי יש מה להציע ובכמה אפיקים .....
אז קצת על עצמי
כפי שציינתי שמי הוא סיגלית שוטמן בת 45 נשואה לאדי ואמא ליובלי בת 14.
אימי ממוצא מרוקאי אבי ממוצא תוניסאי 2 מטבחים שונים בתכלית ובמהות , אישי אדי ממוצא רוסי כך שהחשיפה שלי היא למגוון רחב של מטבחים .
אני חייבת לציין שבחג הראשון לאחר נישואי שאלו אותי איפה את עושה חג ומיד גם ענו בטח אצל אמא שלך כי מה תאכלי אצל "הרוסים" השולחן בטח יהיה ריק אז זהו ההיפך הוא הנכון הם יודעים לבשל ומבשלים טוב המגוון הוא עשיר ומגוון והשולחן תמיד ערוך מאד מאד יפה וכלים נאים אף פעם לא בכלים חד פעמי , ועד היום כל חג אני מקצצת לחמותי את המגוון אותו היא עומדת להעלות על שולחן החג.
כמו כן יש לציין את הווירטואוזיות שבמטבח זה שבגלל הקור שהיה ברוסיה הם למדו איך לשמר פירות וירקות אם זה בחמוצים ו/או במרקחות למינהם ניצול שאריות באופן חכם וטעים וזה מאד מאד מענין כל הטכניקות .
עוד בהיותי ילדה תמיד הייתי עומדת במטבח של הסבתות שלי וכך נחשפתי לתחום.
כמו כן הייתי "חייבת " לעזור לאמא שלי בהכנות לארוחת שבת ולארוחות בחגים.
אני אשמח לשתף אתכם בידע שצברתי במהלך השנים במטבח הביתי שלי אז וכיום.
"בעוונותי" אני גם למדתי בתדמור במגמת טבחות ועבדתי כשנתיים בבית מלון מה שהיה פעם "הולידי אין" בת"א והייתי אחראית על מחלקת ארוחת הבוקר , כפי שאתם יודעים זוהי המחלקה הכי פעילה בבית מלון ישראלי וכמעט מידי יום הייתי אחראית להוציא כמויות מזון שיספיקו לכ- 600 איש,
שלא לדבר על אירועים שונים שהיו מבוססים על אירוח חלבי כמו: כנסים ועידות חתונות וכד'....
(שם גם נחשפתי לשיא הישראלי ה"נחמד")
עזבתי את תחום המלונאות בגלל הקושי לנהל חיי משפחה סבירים .
כיום אני עובדת באחת מרשתות השיווק כמנהלת מחלקת בשר בעלת ידע לא מבוטל בתחום ואשמח לענות על שאלות בתחום ולהיות לכם לעזר.
תמיד טעים -סיגלית