לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


מתכונים , טיפים נוסטלגיה ועוד

כינוי: 

בת: 58





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2013    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2013

עוגיות שושנים לתה


עוגיות שושנים לתה


כמי שמחפשת מתכונים להכנה בעלי זיקה המתאימים למטבח הרוסי  נחשפתי לאתר יפה  ברוסית ומצאתי שם את המתכון המיוחד הבא נסו ותהנו אצלי הכל אופן  מאד אהבו את התוצאה 



הנה דרך לקישוט שולחן לא קונבנציונלי , קישוט שולחן מתוק.


כל שהוא דורש זה קצת תשומת לב וסבלנות .


ניתן להכין מראש , אפשרי גם ללא נסיון או כל ידע מוקדם.


 אז אם אתם עדיין שואלים את עצמכם , על מה בדיוק אני כאן מדברת ...


אני מתכוונת להציג בפניכם את הדרך להפוך ביסקוויט פשוט לקישוט שולחן חגיגי.


ניתן לאחסן לתקופה ארוכה ויכול לשמש גם בתור קישוט לעוגה.


על כל יתרונותיו כמובן שהוא גם טעים, טעים קצת יותר מדי קריצה


מצרכים


2 ביצים


1/2 כוס סוכר


1/2 כוס קמח


1 חבילת וניל 


50 גר' מרגרינה לשימון התבנית.


אופן ההכנה



את הביצים יש לטרוף היטב , להוסיף את הסוכר וסוכר הווניל , 

להמשיך לטרוף , ולבסוף להוסיף את הקמח ולהמשיך לטרוף- עד לקבלת בלילה אחידה.


יש לשמן תבנית חמה במרגרינה .


בעזרת שתי כפיות קטנות להניח 5 מנות קטנות במרווחים גדולים


אופים בתנור שחומר ל 180-200 מעלות במשך כ-5 דקות עד שקצוות הבצק מקבלים סומק יפה. לא מתרחקים מהתנור אפילו לא לרגע אחד. כל שושן מקבל תשומת לב  , הכוונה שכל פעם אופים 5 יח' "עלי כותרת"
בנפרד, יוצרים את השושן ואז משמנים שוב את התבנית וחוזר חלילה.


להוציא מהתנור ובעזרת תרבד מתכת לשחרר את העוגיות מהתבנית אבל לא להסיר מהתבנית.


ליצור צורת וורד 


להניח בקערה ולהגיש יפהסבבי

 בתאבון


 

 

נכתב על ידי , 8/1/2013 20:28  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול , בריאות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לCooking Mama אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Cooking Mama ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)