עוגיות שושנים לתה
כמי שמחפשת מתכונים להכנה בעלי זיקה המתאימים למטבח הרוסי נחשפתי לאתר יפה ברוסית ומצאתי שם את המתכון המיוחד הבא נסו ותהנו אצלי הכל אופן מאד אהבו את התוצאה

הנה דרך לקישוט שולחן לא קונבנציונלי , קישוט שולחן מתוק.
כל שהוא דורש זה קצת תשומת לב וסבלנות .
ניתן להכין מראש , אפשרי גם ללא נסיון או כל ידע מוקדם.
אז אם אתם עדיין שואלים את עצמכם , על מה בדיוק אני כאן מדברת ...
אני מתכוונת להציג בפניכם את הדרך להפוך ביסקוויט פשוט לקישוט שולחן חגיגי.
ניתן לאחסן לתקופה ארוכה ויכול לשמש גם בתור קישוט לעוגה.
על כל יתרונותיו כמובן שהוא גם טעים, טעים קצת יותר מדי 
מצרכים
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1 חבילת וניל
50 גר' מרגרינה לשימון התבנית.
אופן ההכנה
את הביצים יש לטרוף היטב , להוסיף את הסוכר וסוכר הווניל ,
להמשיך לטרוף , ולבסוף להוסיף את הקמח ולהמשיך לטרוף- עד לקבלת בלילה אחידה.
יש לשמן תבנית חמה במרגרינה .
בעזרת שתי כפיות קטנות להניח 5 מנות קטנות במרווחים גדולים
אופים בתנור שחומר ל 180-200 מעלות במשך כ-5 דקות עד שקצוות הבצק מקבלים סומק יפה. לא מתרחקים מהתנור אפילו לא לרגע אחד. כל שושן מקבל תשומת לב , הכוונה שכל פעם אופים 5 יח' "עלי כותרת"
בנפרד, יוצרים את השושן ואז משמנים שוב את התבנית וחוזר חלילה.
להוציא מהתנור ובעזרת תרבד מתכת לשחרר את העוגיות מהתבנית אבל לא להסיר מהתבנית.
ליצור צורת וורד
להניח בקערה ולהגיש יפה

בתאבון