נראלי שקצת קשה לדמיין בחורה שחווה קרבי על בשרה והמון המון שטח כבחורה נשית מאוד. רוב הפרצופים שקיבלתי שאמרתי שאני רוצה ללכת לקרקל לא היו טובים (אני בסוף לא בקרקל) ורוב האמירות היו "יש שם הרבה לסביות".
אחד החלמות שלי זה שלישייה. שלישייה עם עוד בת. אני אוהבת לפנק את עצמי, אני יודעת מה כיף ומה קצת פחות, אז למה לא לעשות טוב לעוד אחת? להתעמק בפטמות, להקדיש לכל אחד את החום שצריך מהפה והקור שיעמיד את הפיטמה ברגע שיגע מרוח קצת קרה. ללוש את השדיים כמו שני מר גמיש. להתענג מהרטיבות שלמטה, לשפשף טוב טוב את הדגדגן, ללק קצת עד שאשמע את האנקה של האורגזמה.
לפנק אותו טוב טוב מלמעלה ועד למטה. לנשק אותו לאורך כל שביל הכבוד שלו, להרגיש את הצמרמורת שעוברת בכל הגוף שלו. לחוש את הזקפה הקשיחה כנגד החזה שלי. להרטיב ולמצוץ אותו.
ואחרי כל זה אדע שאקבל את הכל בחזרה, אני רוצה כבר להרגיש שוב אותו מפמפם בי בלי סוף, להרגיש את הפה הרטוב שלו על החזה שלי והדגדגן.
השבועיים שטח האלו עייפו אותי אבל נתנו לי הרבה זמן לחשוב.
אני מאוד רוצה להרגיש נשלטת. אני אוהבת לקבל ספנקי, אני אוהבת כשמושכים לי בצמה בזמן סקס, שקורעים לי את הצורה עד כדי כך שאני כבר אדומה בירכיים מרוב ההתנגשויות החזקות גוף כנגד גוף. אני אוהבת לחוש את רצף האורגזמות בזמן הסקס.