8/2006



חורף סקסי - אופנה

 

החורף מתקרב ואופנת החורף כבר מוצעת לפנינו יפה ומתגרה עד כדי שבא לי כבר להתכרבל במעיל צבאי ולצעוד ברחובותיה המושלגים של ניו יורק. החורף הקרוב הולך להיות "חם" וסקסי מהרגיל.

 

ה Legging  (גרביונים שחורים או אפור עכבר אטומים בלי רגל ) נשארים איתנו גם בחורף הקרוב וניתן ללבוש אותם בשלושה אופנים: עד הברך, בין הברך לקרסול (חצי הדרך) או עד הקרסול תלוי במבנה הרגל שלך ועד כמה את רוצה לחשוף). מעליהם תתקבל יפה חולצת כפתורים מחוייטת  ארוכה לבנה או שמלה רחבה שחגורה רחבה מסמנת את קו המותניים. גם סוודר צמר ארוך צמוד שמגיע עד אמצע הירך יראה סקסי. אני מאוד אוהבת את המראה הזה כי הוא מחמיא לכל אישה וניתן לשחק איתו. אם יש לך רגליים יפות את יכולה ללכת עם הלגיס חשופים אם יש לך יריכיים עבים את יכולה לשלב חצאית גינס מיני, אם החלק התחתון של הרגל שלך עבה יותר את יכולה להסתיר עם מגפיים גבוהים כמו שאני אראה בהמשך.

 

נעליים

בשעות הבוקר ניתן לשלב נעלי בלרינה שטוחות או מגפיים גבוהים. בערב נעלי עקב גבוהות יצרו מראה סקסי, עדיף נעליים אדומות או חום מנומר, מעבר לשחור הקלאסי. אם בחרת בנעלי עקב אדומות את יכולה לשלב צעיף אדום או קשת אדומה לשיער עם לק תואם.

 

המגפיים מגיעים בשני אורכים: מגפי עקב שמגיעים עד הקרסול Ankle Boots או מגפים שמגיעים עד הברך.

 

מעילים

שכמיות ללא שרוולים ומעילים קטנים שאורכם מעל המותן חזרו לאופנה והמראה הנשי הרומנטי שלהם נותן השראה של ג'קי O כשמשקפי שמש ענקיים וצעיף מצטרפים למראה. המעילים הארוכים יהיו בגזרה צבאית מחוייטת, רצוי לשלב חגורה עבה קשורה במותניים למראה סופר שיקי.

 

צעיפים

כולם משתגעים עכשיו על צעיפי המשי עליהם מותבעות גולגלות של אלכסנדר מקווין  (470$) Alexander Mcqueen skulls .

המשחק עם הצעיפים אין סופי, אפשר ללכת איתם סביב הצוואר, קשורים על הראש באופנים שונים, כצמיד, קשורים לתיק ועוד ועוד אפשרויות כפי שמדגימה דוגמנית הבית שלנו ניקול ריצי.בכלל כל מה שיש עליו גולגולת בימים אלו הוא אין, החל מחולצות T וכלה בתכשיטים.

 

 

אביזרים עוד בתמונות ניתן לראות את הצמידים הרבים המעטרים את ידיה של ניקול. שילוב של צמידי עור מלופפים במתכת, צמידי חמסה קטנים שנקשרים בסרט אדום או סרט עור ארוך שמלופף על היד ובו שזורים חמסות ועיניים ושאר קמעות וכמובן הרבה צמידי חישוק זהובים. הכוונה ליצור מראה עמוס לעייפה של צמידים וכמובן משקפי השמש הענקיים שמכסים חצי פנים שהם סימן ההיכר שלה.

חגורות הרמס הן להיט עכשיו בכחול, שחור ואדום (כמו בתמונה הראשונה) וכמובן שחגורות העור העבות מהקיץ. חגורות ברזל בשילוב בד גם הן פריט מעניין.

בחורף הזה הכפפות יהיו ארוכות מתמיד ויגיעו עד המרפקים בין אם כפפות עור ובין אם סרוגות מפנקות. הכובעים יהיו פריט חובה והם יגיעו בוורסיות שונות, כובעי קסקט, כובעים רחבי שוליים וכובעי גרב לגברים.

 

תיקים

תיקי היד עדיין גדולים אבל השנה הם גם צבעוניים. המראה המטאלי - כסף וזהב הוא השולט. יש אפשרות גם לשחור וכחול . ה- תיק עכשיו הוא YSL Double bag בצבעים כסוף או זהב (לא מצאתי תמונה בצבעים האלו).

 

גי'נסים

הגינסים בחורף הזה צרים וארוכים Skinny Jeans כלומר הם צמודים לכל אורך הרגל ובקרסול גם וכשהולכים עם נעל עקב הגינס מכסה מעט מהנעל . הפירמות הכי נכונות לגינסים הן    J. Brand או Tsubi Jeans

מי שהתברכה ביריכיים מלאות, הפיתרון הוא חולצה רחבה שמכסה את האיזור הבעייתי.

 

מראה כללי

הצבעים הכללים בחורף יהיו גוונים של שחור, אפור עכבר ואפור בהיר, כחול עמוק ומעט חום שוקולד ולבן. הציפורניים קצרות וצבועות באדום קלאסי, חום שוקולד או שחור. האיפור טבעי  בגווני זהב, חום ושפתיים אדמדמות או עיניים מודגשות באיליינר שחור ושפתיים בהירות. אבל על זה אני עוד אכתוב. השיער ארוך ושיגעון תוספות השיער עדיין בעיצומו.

 

מכוון שיש הפסקת אש עכשיו אז יש לכן זמן לצאת מהבתים ולהתחיל להכין את רשימת המתנות לראש השנה, זו הדרך הכי נכונה להתלבש נכון ובזול.....

 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי: דוגמנית
14/8/2006  16:59, בקטגוריות אופנה
57 תגובות    הוסף תגובה     הצג תגובות כאן     0 הפניות (TrackBack) לכאן     לינק ישיר לקטע     לקטע הקודם     לקטע הבא     לבלוג המלא
תגובה אחרונה של שארונ (: ב-18/2/2007 16:28






כינוי: דוגמנית
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי

ארכיון:

חיפוש טקסט בקטעים:

חפש

הבלוג חבר בטבעות:
« ישראלים בחו"ל » ±



וידאו
כתבו עלי.....
אהבה ויחסים
טיפים
ניו יורק
עבודה
אופנה
ספרים
Bergdof Blondes - Plum Sykes
Front row - Jerry Oppenheier
Kitchen Confidential - Anthony Bourdain
The Age of Innocence - Edith Wharton
The Letters of Jonatahn Netanyahu
The Right Address
ארץ אשה - אייל מגד
המקרה המוזר של כלב בשעת לילה
הרועה - סיפור חייו של אריק שרון
השטן לובש פראדה
חיי פיי - יאן מרטל
כל בית צריך מרפסת - רינה פראנק מיטרני
לאה גולדברג מוקדם ומאוחר
מנחם בגין דיוקנו של מנהיג - עפר גרוזברד
מקום מתחת לשמש - בניימין נתניהו
עירם של האנשים הקטנים - שלום עליכם
עליזה בארץ הפלאות (הערך המואר)
צלה של הרוח - קרלוס רואיס סאפון
סרטים
Funny Face
Great Expectations
milk
ארוחת בוקר בטיפני
ג'יה
גילדה
ד"ר ג'יבאגו
דלתות מסתובבות
המלאך הכחול
המתאגרף
השטן לובש פראדה
חמים וטעים
טרינספוטינג
יחסים מסוכנים
כשאלוהים ברא את האישה
סברינה
שוקולד


© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל דוגמנית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על דוגמנית ועליה בלבד
'עיצוב: ע
דוגמנית





  
   
8/2006



<$PostMood$> חורף סקסי - אופנה
<$PostText$>
נכתב על ידי: <$PostAlias$>
<$PostDay$>/<$PostMonth$>/<$PostYear$>  <$PostHour$>:<$PostMinute$>, בקטגוריות <$PostCategories$>
<$CommentsCount$> תגובות    הוסף תגובה     הצג תגובות כאן     <$TrackBacksCount$> הפניות (TrackBack) לכאן     לינק ישיר לקטע     לקטע הקודם     לקטע הבא     לבלוג המלא
תגובה אחרונה של <$LastCommentName$> ב-<$LastCommentTime$>






כינוי: דוגמנית
מלאו כאן את כתובת ה-email שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי

ארכיון:

חיפוש טקסט בקטעים:

חפש

הבלוג חבר בטבעות:
« ישראלים בחו"ל » ±



<$ListTitle$>
<$ListItem$>


© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל דוגמנית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על דוגמנית ועליה בלבד
'עיצוב: ע